Janne Log, Sjømatrådet, nytt styremedlem i Blue Lice

blue lice 2.jpg

Oslo, 24.04.2018
 

Janne Log går inn som nytt styremedlem i Blue Lice. Log har bred styre – og ledererfaring og vil lære mer om utfordringene for nye oppstartsselskap i sjømatbransjen.

Lakselus selskapet Blue Lice er i vekst og styrker styret med ekstern kompetanse. Selskapet utvikler en unik løsning for å snu oppdrettsnæringens tilnærming for lakselus fra behandling til forebygging». Selskapet ble stiftet i X2 Labs programmet «Morgendagens Havbruk» i Stavanger i 2017. Det siste året har selskapet vært på en viktig reise. Nylig var selskapet i California og New York, i regi av Danske Bank og Innovasjon Norge, for å profilere selskap som jobber innen FNs bærekraftsmål og møte investorer.

 

Selskapet har betydelig vekstplaner og ansatte nylig Kommersiell Direktør, Christian Van Veen Aas, fra Nordea.

 

Bred leder-  og styreerfaring

Janne Log, med lang erfaring fra toppledelse og styrearbeid går nå inn som nytt styremedlem i selskapet. «Jeg ser på Blue Lice som en spennende anledning til å være tett på sjømatbransjen og særlig lære mer om de utfordringer nye startups møter», sier Log.

 

Janne Log har ledererfaring fra Norges Sjømatråd, EVRY, Handelshøyskolen BI og Norsk Landbrukssamvirke. Hun har også hatt styreverv i Abelia, NSHK og Vilomix Norge. Log er utdannet samfunnsøkonom fra fra UiO, og har lederutdannelse fra Solstrand og IMD i Sveits.

 

«Det gleder oss stort å få en kompetanse og erfaring som Janne har inn i styret. Dette er en naturlig profesjonalisering og utvikling av et av Norges mest spennende oppstartsselskap», sier Kjell Erik Drevdal, Styreleder i Blue Lice.

 

Store visjoner for sjømat og oppdrettsbransjen


«Regjeringen har en uttalt 5X vekstambisjon for Norges sjømatbransje frem mot 2050, da trenger vi å dyrke frem en hel generasjon nye startups og scale-ups innen bransjen», sier Log. «I dag vet vi litt for lite om hvordan norske aqua-tech selskap kan lykkes i verden, og jeg håper å kunne lære mer om dette gjennom styrevervet i Blue Lice»

 

Om Blue Lice AS

Blue Lice ønsker å bidra til å løse oppdrettsbransjens strategiske utfordringer med lakselus gjennom å skifte fokus fra behandling til forebyggende metoder. Gjennom et patentert system tilbyr Blue Lice en serie lusefeller. Selskapet ble stiftet i X2 Labs programmet «Morgendagens Havbruk» og har vunnet en rekke priser og anerkjennelser, inkludert Strawberry Millionen og nominert til årets kvinnelige teknologigründer i New York. Selskapet har kontorer i Stavanger og Oslo. Blue Lice ledes av Karoline Sjødal Olsen.

www.bluelice.no

 

Kontaktinformasjon

Karoline Sjødal Olsen
Daglig leder
Karoline@bluelice.no

Janne Log
Påtroppende styremedlem
Tel: 91722603
jl@seafood.no

Kjell Erik Drevdal
Styrets Leder
kjell.erik@x2innovationcenter.com

X2 Labs