Back to All Events

Ocean Space - X2 Labs Startup Program Launch

  • X2 Innovation Center, Blue Room 27 Siriskjeret Stavanger, Rogaland, 4014 Norway (map)

Innovasjonsprogrammet samler etablerte bedrifter og gründere for å bygge nye bedrifter og nye forretningsområder. Du kan delta om gründer, mentor, investor eller partner.

Cisco - hvordan vi bygget nytt forretningsområde sammen med X2 Labs? Teknologiselskapet Cisco var partner i X2 Labs programmet, «Morgendagens Havbruk», på fire uker bygget Cisco og partneren Datametrix et nytt produkt for digitalisering av oppdrettsnæringen.

Ole Henrik Ree, ansvarlig hos Cisco vil fortelle hvordan Cisco jobbet, hva de fikk ut av programmet og ikke minst hvordan store bedrifter kan jobbe sammen med små bedrifter for raskere innovasjon i nye næringer.

Sign Up Here.